Sunday, November 30, 2008

Oppdatering fra den siste uka / Weekly update

I mitt forrige innlegget "lovet" jeg å komme tilbake med bilder av det jeg har laget for salg i julebua. Jeg ble så ivrig at jeg glemte å ta bilder før jeg stresset avgårde til bua i går. Og kameraet lå selvsagt igjen hjemme.....! Hege og Mette tok noen bilder, så jeg venter bare på å få oversent dem, men dette innlegget blir uten de bildene.

Just a quick little update today. I promissed pictures of my work, but all is brought over at Mettes`s place for the sale. I was in a hurry finishing things and getting it packed in bags and forgot taking pictures. Hege and Mette did take some, I hope to get them soon, and will post them later.

Har dessverre ikke vært så effektiv som jeg burde denne uka, så jeg er ikke ferdig med alt som var planlagt, men nå har jeg noen dager å gjøre ferdig ting på, vi har ikke åpent før til helgen igjen. Dessverre lite salg, men det skyldtes nok dårlig markedsføring. Håper på større interesse og salg til helgen.

I`ll have to hurry up finishing and sending the christmas gift for a swap partner in another part of the world. I joined when Janet at Wildcraft Farm asked for someone to swap with her. She ended up organizing a fun christmas swap.

Jeg må snarest fullføre og få sendt avgårde en gave som skal reise langt. Janet på Wildcraft Farm hadde gått glipp av andre jule-bytter og hadde lyst til å høre om noen ville være med på et bytte med henne. Jeg meldte meg, det samme gjorde mange, mange andre, så det ble mye arbeid for Janet, men mye glede også. Jeg gleder meg til å få en gave også, dette er mitt første bytte så jeg er veldig spent. Nederst et bilde av noen stoffer jeg plukket fram, regner ikke med at mottageren kan lese norsk, men det finnes oversettelsesmuligheter på internett, så jeg sier ikke mer.

I havn`t worked as hard as I shold have this week, still have to finish something for the sale. Not many customers yesterday, but now there will be more advertisements around. Hopefully we`ll have more customers next weekend.

Here`s a little picture of what I planned to use, all from my stash. Will not tell if this is what I am actually using or if I changed my mind......


There`s a lot of giveaways around, I`ll tell you about some of them tomorrow.1 comment:

Mette said...

bilder underveis....
Mette