Saturday, January 10, 2009

I`m a winner (again)

I`m a lucky girl, I won at Lappeklipp`s lottery. A beautiful bag, wich can be seen in this post. Thanks a lot Lilian for picking my name. I`m so excited! Käranän has told me that Lappeklipp`s bags are fantastic, she`s seen them "live". I`m sure she is right, you can tell from the lovely pictures at Lappeklipp`s blog.

Jeg er så heldig, jeg vant på Lappeklipp sitt lotteri. En nydelig veske som kan sees her. Tusen takk til Lilian for at du trakk mitt navn. Det er så spennende, jeg kan nesten ikke vente til den kommer i posten. Käranän har fortalt meg at Lappeklipp lager fantastiske vesker, hun har sett dem i virkeligheten. Jeg er sikker på at det stemmer, man kan se det på bildene på Lappeklipp sin blogg.

Antagelig kan jeg slutte å lage vesker til meg selv hvis jeg fortsetter å vinne dem rundt omkring i bloglandia. I november fikk jeg denne vesken fra Jeanne (Luv 2 Stitch). Jeg var vinneren av hennes trekning / giveaway. I tillegg fikk jeg en veske i min julegave fra Odette.

I guess I don`t have to make my own bags anymore if I keep on winning. Back in november I got this one from Jeanne at Luv 2 Stitch. I was the winner of her giveaway too. And I got a bag as part of my christmas present from Odette.

Now I`m of to bed, it`s 1 am. Tomorrow (eh...today) I will spend with my sewing machine I hope. Have some UFOs to finish...... Have a nice day, hope you all have some fun.

Nå er det på tide å krype til sengs, klokka har passert både 24. og 01. mens jeg har sittet foran PC-en. I morgen (idag egentlig...) håper jeg å tilbringe det meste av dagen sammen med min symaskin siden jeg har noen UFO-er å gå løs på. Kanskje litt rydding i sykroken først.... jeg tror, nei, vet at det trengs.

Ha en fin søndag!

3 comments:

Lurline said...

Lucky Girl, Laila - cute bag - I'm off to bed, too!
Hugs - Lurline♥

malla-b said...

Heldig du som vinner vesker. Takk for helsinga i bloggen. Blenda mangler dei skarpe fortennene så ho biter ikkje ledninger.
Ha ei fin hobbyveke håper du får tid til litt inn i mellom.

sewtakeahike said...

Congratulations on your winnings Laila! Winning is almost as fun as the giving part!