Sunday, June 13, 2010

Endelig tilbake / Back again

Det er mange måneder siden jeg har skrevet noe her. Det er flere grunner til det, blant annet har jeg i lange perioder hatt mye å gjøre på jobb. Det har gjort at jeg har hatt lite energi og motivasjon for håndarbeid og blogging.

It`s months since I posted here last time. There are several reasons for me being absent from my blog. Among other things I`ve been busy at work, and haven`t had any energy left for crafting or blogging.

Tusen takk til alle som har lagt igjen hilsen til meg her på bloggen mens jeg har vært “borte”. Noen av dere har fått svar, men innimellom har jeg nesten ikke vært på nett, så jeg vet at det er noen av dere som ikke har hørt fra meg også.

Thanks a lot for your comments the past months. I know not all of you have got an answer from me and I`m sorry.

I mitt forrige innlegg fortalte jeg at jeg hadde vært på loppemarked, og jeg lovet dere bilder av det jeg hadde kjøpt. Jeg liker pressglass, så det er mye slikt jeg kjøper når jeg er på loppemarked. Men jeg er ingen seriøs samler, så jeg kjøper bare det jeg liker. Fra dette loppemarkedet ble det også med hjem litt annet, blant annet et par ildfaste former. Jeg kjøpte dem både fordi jeg likte dem og fordi jeg trengte noen flere. Den ene har blitt med til min datters hybel på Lillehammer, så neste loppis må jeg se etter en til…

In my last post I promised you pictures of my finds at a local flea market, and here they are.

loppis-funn 2

Loppemarkedkjøp

Om ikke lenge skriver jeg mitt innlegg nr 100, og det sammen med det faktum at jeg nå er igang med blogging igjen tilsier at det snart er på tide med en utlodning/giveaway her. Så kom snart innom igjen for å prøve lykken.

I`m only a few posts away from my post #100. I think it will be nice to offer a giveaway to celebrate being back in blogland, and 100 posts at the same time. But I have to figure out what the prize(s) should be first. Please come back soon.

Laila

5 comments:

Inger said...

Så bra Laila, at du er back in bisniss som vi sier her på østsida av elva! Gleder med til utlodning sjøl om jeg veit åssen DET går!! Ha en fin uke, vi møtes vel i mårå tenkje jeg.

Oddbjørg said...

Så koselig å se at du er tilbake!
Har deg i bloglista mi, så jeg følger med. Høres spennende ut med utlodning, selv om jeg ikke akkurat er av de som har størst vinnerlykke :-)
Ha ei fin uke!

Anonymous said...

Koselig at du er tilbake:)
Nå venter jeg bare på bilder av noe sydd......;)

Jeg har også oppdatert i dag:)

Ha en fin uke:)
Klem:)

Vigdis said...

Så trivelig at du er igang med blogging att. Skal følge med :)

Aunt Spicy said...

What great finds from the flea market! The glass dishes are amazing!