Monday, July 26, 2010

Mitt lille land - fotokonkurranse hos Petunia

Sorry, this post is in norvegian only, it`s about a norvegian photo competition.

Petunia arrangerer fotokonkurranse på bloggen sin, hun skriver

Jeg vil at dere skal ta bilder av landet vårt slik som du føler det fremstår. Fra steder du har besøkt, plasser du liker å ferdes, naturen rundt oss eller menneskene som bor her. Ditt Norge gjennom din kameralinse!

Vil du vite mer om konkurransen, og kanskje delta må du besøke Petunias blogg. Jeg skal "dykke" i bildene fra ferien og se om jeg har noen jeg kan bruke. Mulig jeg prøver meg med mer enn et bilde, så bloggen min kan bli en fotoblogg for en periode. Jeg oppfordrer alle til å bli med og vise bilder fra vårt vakre langstrakte land.Jeg velger å delta med dette bildet som viser min far ta en pust i bakken foran Storfallet, den største av fossen i Røafallene. Jeg valgte dette bildet fordi det for meg viser essensen av kommunen og området jeg kommer fra, ja egentlig mye av landet vårt; vann, skog og fjell (her i form av berget fossen faller nedover).

Jeg gleder meg til å se ditt bidrag i konkurranse.


7 comments:

Petunia said...

Kjempefint bidrag!! Det oser virkelig Norge og jeg får lyst på melkesjokolade!!! En kjempefnt bidrag! Det passet så godt med din far i forgrunnen fordi det er jo det naturen skal brukes til; nytes!!

gunknitter said...

Hei, Laila :) Kjempefint bidrag ! Det blir hard konkurranse forstår eg :)) No skal eg klikke meg inn på linken og lese litt om Røafallene :)

HildeS said...

Så flott et bilde, og virkelig typisk norsk.

Line said...

Utruleg flott bilde!! Dette såg verkeleg NORSKT ut, og det var utruleg flott med din far i forgrunnen....skuande utover fossen:o)

ninabakke said...

Koselig bilde :D

sissels said...

Flott bilde, og det ser virkelig ut som din far koser seg og slapper av der han sitter og nyter synet av den flotte fossen.

Huldra said...

Flott og helnorskt bidrag. :)