Sunday, September 5, 2010

Jeg har vunnet igjen / Winning again

Oppdatering 5. september
Dette innlegget ble opprinnelig skrevet og publisert 24. august, men noe må ha gått galt, for jeg oppdaget nå at det ikke var blitt publisert allikevel. Syns det var litt rart at jeg ikke fikk en eneste kommentar, men nå skjønner jeg hvorfor.

Update september 5th.
This post should have been published august 24th, but something seems to have gone wrong. I was in a hurry and didn`t check it out after pushing the publish-button. I`ve wondered why I didn`t get any comments, now i know why...


I juli deltok jeg i Margs giveaway, og var så heldig å bli plukket ut som en av vinnerne. Her er det som kom i posten til meg i forrige uke; 2 av hennes fine mønstre. Tusen takk Marg!

In july I entered Marg`s giveaway and I was one of the winners. This was what I got in the mail last week; two of her lovely Christmas themed patterns. Thank you very much Marg!2 comments:

Inger said...

Ja det kunne jo være fler årsaker til at ingen kommenterte innlegget ditt........f.eks.at vi syns du vinner for ofte (he he). Du må være det som kalles for heldiggris du!
Ha en fin uke!

Lisbeth. said...

Dette så jo bra ut, da går det kanskje greit å ta en titt på soverommet da... hehehehehe.. Noe jeg har venta leeenge på. Nå da du driver på med stoffene dine kan du jo telle dem også. ;D