Tuesday, October 5, 2010

Lenge siden sist / long time since I posted

Hei, nå har tiden gått fort! Det er visst en hel måned siden sist jeg skrev noe her. Det er travle dager på jobb og jeg har lite energi til annet enn det nødvendige husarbeidet når jeg kommer hjem. Det lille kreative som blir gjort er gaver så det kan jeg ikke vise fram ennå. Men for noen uker siden fikk jeg en pakke i posten fra May Kristin, den kan jeg vise dere. Jeg var en av vinnerne i hennes giveaway i sommer. Her er det hun sendte meg; en muffins-nålepute og et fingerbøl fra Mandal lagt i en søt boks. Tusen takk May Kristin

Time flyes... A month has passed since my last post. Busy days at my job takes most of my energy. Not much creative activity going on, and the things I`m working on are secrets I cannot show you yet. What I can show you is this gift from May Kristin at Krisp Quilt. I was one of the winners at her giveaway this summer and this came in my mailbox a couple of weeks ago. Thank you very much May Kristin for sending me these sweet things, a cupcake pincushion and a thimble from Mandal in a sweet little box.


I sommer begynte jeg også en prossess med å gjøre om litt i huset. Jeg har et nokså stort soverom og en bod innenfor soverommet som jeg hadde fylt med altfor mye "rot". Jeg tømte begge rommene for alt og vasket dem. Så bestemte jeg meg for å flytte sykroken min fra stua og inn på soverommet. Da slipper jeg å måtte rydde bort en masse fra stua når jeg venter besøk, og stua vil være mer ryddig hele tiden. Når en eller begge ungdommene flytter ut vil jeg erstatte senga der inne med en sovesofa og ta et av de andre rommene som mitt soverom. Siden jeg ikke ble ferdig med dette i ferien har jeg gjort litt og litt i tiden etterpå, mest i helgene. Boden har blitt mitt nye garderobeskap, eller kanskje jeg skulle si walk-in-closet, hihi. Garderobeskapet mitt fylles for det meste med stoffer og andre sysaker. I tillegg har jeg vært en tur på Ikea for å kjøpe noen bokser til å lagre stoffer, garn og/eller andre saker i. Det meste er flyttet inn på rommet selv om en del fortsatt er i poser og trenger en sortering. Jeg tar sjansen på å vise dere et bilde av den nye sykroken min slik den ser ut nå, selv om den ikke er helt ryddig og i orden. Jeg kommer til å sette inn et bord til høyre for det som står der nå. Det skal jeg ha skjærematten min på.

During summer I started some rearranging in my house. I removed a lot of clutter from my bedroom and a small room next door where I have been storing all sorts of "stuff". I decided to change the little room into a walk-in-closet and move my sewing table into my bedroom. I went to Ikea to buy some plastic boxex and have been puting some of my fabrics and some knitting yarn into them. Still not finished, but enough done to show you a picture. Still a lot of bags to sort out, but my sewing machine have moved to her new place. This is how it looks today:


Hope to see you soon again.


6 comments:

K said...

Håper du får en knall arbeidsplass etterhvert som prosjektet skrider fram! Jeg har nettop startet en blogg om min store interesse, feng shui - ta en titt om du har lyst:) Kristin

Inger said...

Hei på deg, det står til liv ja. Moro med opprydning, selv om det tar tid. Lykke til videre.

lena said...

Du burde sjekke dette innlegget:) :
http://martinlena.blogspot.com/2010/10/og-vinneren-er.html

Lisbeth. said...

Hallois, klarte å legge denne kommentaren inn på feil innlegg, men her er den altså:
Dette så jo bra ut, da går det kanskje greit å ta en titt på soverommet da... hehehehehe.. Noe jeg har venta leeenge på. Nå da du driver på med stoffene dine kan du jo telle dem også. ;D Snakkes..

Tone said...

Så søt muffins du har fått! Det er godt å ha god plass og ryddigt syrom, og ikke minst et eget rom til å sy på. :)

Linda said...

Hei Laila!
Takk for kommentar,gave på vandring kommer etter hvert.
Søt gave du fikk fra May-Kristin i klubben.hun begynte å samle bokser da vi var på klubbtur i Danmark.
Søt boks og muffins:))
Supert å få orden i sysakene.
Herlig med eget rom.
God søndag!