Thursday, March 5, 2009

Jeg er her igjen / Back again

Nå er det lenge siden sist. Overskriften til dette innlegget lyver litt, jeg har vært her hele tiden, men har hatt det for travelt til å ha tid til å skrive noe, og ikke hatt så mye å skrive om heller.

Jobben har tatt det meste av energien min, litt mer enn nok å gjøre for å si det pent... Vi har flere sykemeldte og i vår bransje kan vi ikke bare plukke noen inn "fra gata" for å jobbe hos oss. Det trengs et minimum av fagkunnskap, noe som krever utdannelse og helst også erfaring. Derfor er det ikke så lett å skaffe vikarer. Noen kolleger som ikke jobber full stilling tar noen dager ekstra, og det hjelper litt, men det blir likevel travle dager for oss alle. Oppgaver som ikke må gjøres umiddelbart blir utsatt, men også de må på et eller annet tidspunkt gjøres.

Dette har ført til at jeg har lite energi når jeg har kommet hjem fra jobb. Etter at middagen er laget og spist har det ikke alle dager blitt gjort så mye mer i heimen. Jeg har prøvd å slappe av mest mulig og hente krefter til neste arbeidsdag. Ingen form for håndarbeid har fristet, derfor ble det heller ikke fullført noe i februar (May Britt og Kris`s OPAM Challenge). Jeg håper både å fullføre noe og komme i gang med noe nytt nå i mars. Jeg har noen strikkede tøfler jeg strikket på i romjulen, de mangler bare sammensying og toving før de er ferdig.

Lappequri/Laila har hatt en utlodning på sin blogg. Hun feiret at hennes blogg var 1 år og 1 måned gammel og at hun har hatt 20000 besøkende. Kan dere gjette hvem som vant..... jada, meg igjen. Det begynner nesten å bli pinlig, jeg vinner jo stadig vekk. Fant ut at jeg skulle prøve lykken med et flax-lodd og se om jeg kunne bli noen kroner rikere, men det ga ingen gevinst, så enten er flaksen oppbrukt eller den virker bare i bloglandia, ikke ellers.

Nedenfor kan dere se hva som kom i posten fra Lappequri i dag; et vakkert kort med blomster og farger som jeg liker veldig godt, en søt liten pung og et nydelig nålebrev. Tusen, tusen takk Lappequri/Laila. De tre første bildene er tatt ute i snøen siden det gir mer riktige farger.

Short english version:
The headline is a bit of a lie. I`ve been here all the time, no travelling or anything. But I`ve had a lot to do at work and has been too tired to do any blogging. Nothing interesting to tell about either.... Haven`t been doing any sewing or knitting, just relaxing in the evenings. I didn`t manage to finish anything for May Britt and Kris`s OPAM Challenge in february, but I hope to finish something as well as starting something new this month.

Lappequri (she writes in norvegian only) had a giveaway to celebrate her one year and one month blogiversary, and that she has had nearly 20000 visistors during that periode. Guess who won the prize..... yes, "the one and only".... me again. She sent a lovely card, a little purse to keep my money and a beautiful needlecase. You can see pictures above.

I wrote this post thursday evening but Blogger was not friendly with me. Hope i works better today. I`ll be back soon with some more photos; I got another big envelope in my mailbox today. It had travelled all the way from Lise in Australia.


2 comments:

Lurline said...

A little rest is allowed every now and then, Laila - hope you enjoyed!
Hugs - Lurline♥

2ne said...

Så heldig du var som vant da. Lekre ting var det i alle fall. Ha en fin dag og håper du kommer i gang igjen....