Friday, May 1, 2009

Bilder av PIF-gaven / Pictures of my PIF gift

Bare et lite innlegg for å vise bilder av min PIF-gave fra Julie. Jeg er sikker på at dere har ventet på det, hvis dere er like nysgjerrige som meg og venninnene mine. Her er det noen bilder:
I`m sure you have been waiting to see pictures of my PIF gift from Julie. Here you can see: Det som ikke synes særlig godt på disse bildene er løperen Julie sendte meg. Kun baksiden synes under den lille pakken. Nedenfor har jeg satt sammen tre bilder av løperen, ett er tatt mens den lå på strykebordet mitt, de to andre er tatt ute på verandaen. Jeg burde visst skåret bort speilbildet i vinduet på det ene bildet...

These pictures don`t reveal everything; the tablerunner Julie sent is lovely. Here you can see: (One pic taken inside, the other two outside)På lørdag var Lisbeth, en av sysøstrene, og jeg en tur på Sy-sammen. Det var lenge siden sist så jeg hadde lyst på en tur uten at noen spesielle planer. Jeg så mye spennende stoffer og mønster, som alltid, men til lommebokas store glede klarte jeg å begrense meg til dette:Last saturday Lisbeth and I went to Sy-sammen, our locale quilt shop. I hadn`t been there for a loooong time and just wanted to have a look. I found a lot of great fabrics and new patterns, but managed to stop myself from buying a lot. Think my wallet appreciate it. This is what came home with me:
Jeg brukte litt tid i hagen sist helg, blant annet raking av plenen. Av forskjellige grunner fikk vi ikke raket løv sist høst, så det var litt å gjøre. Men før jeg begynte å rake plukket jeg opp alle konglene som lå under og rundt et av furutrærne. Jeg har to furuer, jeg tror det må være sembrafuru, fordi fem myke nåler henger sammen. Men jeg vet ikke sikkert siden trærne sto her når jeg kjøpte huset, og de er plantet av den første eieren (dvs ikke de jeg kjøpte huset av).
Bildet nednfor viser alle konglene jeg plukket opp, og enda var det flere som jeg hadde oversett for jeg måtte plukke noen ut av plenriva underveis i rakejobben også.

My cembra pine tree had dropped a lot of cones during the winter and I picked them up when I was working in the garden last weekend. When this picture was taken I did think I had picked them all up, but I found out later there were some left.Snart tilbake med flere nyheter, og kanskje noen bilder, så kikk innom igjen, og ha det gøy i mellomtiden.


I`ll be back soon with some more news, unntil then take care and have fun.
3 comments:

Chocolate Cat said...

Oh I love that teacup fabric!

2ne said...

Så heldig du har vært som har fått så fin pakke. Og ja, vi er også heldige som har Sy-sammen i nærheten. Der er det bra utvalg. Ha en riktig fin 17 mai :-)

Rita R said...

Etter å ha sett stoffet med servicet på, så måtte jeg inn på butikksiden, men fant det ikke. etter ei stund måtte jeg likevel sende en mail, og hun hadde det igjen. I dag har jeg fått det, og selvfølgelig litt annet også hi hi. Stoffet er jo bare aldeles nydelig, vet ikke om jeg kan skjære i det. Må se på det litt først.