Friday, April 24, 2009

PIF gave mottatt / PIF gift arrived

Da jeg kom hjem fra jobb i dag lå det en pakke å ventet på meg, spennende. Jeg visste med en gang hva det var når jeg så at den kom fra Australia. I august i fjor meldt jeg meg på PIF hos Julie på Simple Stitches. Julie sendte meg en epost for noen dager siden og fortalte at hun hadde sendt sin PIF gave til meg. Jeg trodde ikke at den ville komme før neste uke så jeg ble så overrasket og glad. Og enda gladere når jeg så de flotte tingene hun hadde sendt meg. Tusen tusen takk til deg Julie. Sorry ingen bilder ennå, men de kommer, kanskje i morgen.

Today I found a package waiting for me when I came from work. As soon as I saw it I knew it was from Julie at Simple Stitches. I joined her PIF last august, and a few days ago she sent me an email telling that my gift was sent. I didn`t think it would arrive before next week. I`m so excited, thanks a lot Julie for this lovely gift! She did send some lovely things for me, but you will have to wait for some pictures, will post them in a few days.PS. Hvis noen har lyst til å bli med på PIF, eller lurer på hva det dreier seg om så ta en kikk her.
If someone wants to join my PIF it still is possible, only Sonia has joined. Take a look here if you`re interested.

2 comments:

STRIKKEMOR(O) said...

Fine bilder av pinnsvinet! Det er alltid koseleg å få besøk av pinnsvin. Her kjem dei av og til for å ete av kattematen når den står ute. Eg likte godt Romedalsvotten din og. Den ser både fin og god ut!

Lisbeth. said...

Takk for turen i går, må nok bli PC veske av det lille broderiet mitt, tror jeg tar den jobben vi snakket om.. har ihvetfall meldt meg på prismerkings kurs på nettet i dag. Spennende..Bloggen din ble fin den Laila. Så grom en liten tass du har på bildet der, håper vi får mange sånne i nabolaget i år.