Sunday, June 7, 2009

Tidsskrifter / Magazines - long and photoheavy post

I løpet av etterjulsvinteren og våren har jeg mottatt tidsskrifter/magasiner som jeg abonnerer på og kjøpt ganske mange ved siden av også. Narvesen sin kiosk på sykehuset ligger like ved apoteket, så det er lettvint å stikke innom i en pause eller når arbeidsdagen er slutt. Her er det jeg har mottatt i posten eller kjøpt de site månedene:

During winter and spring I`ve received some subscription magazines and I`ve bought a lot too. It`s a newspaper and magazine store almost next door to the pharmacy, and I often pop in at lunch time or after work. This is what has come home with me or has been in my mailbox:

Nedenfor kommer bilder av hvert enkelt blad, og bilder av prosjekter jeg likte ekstra godt i et par av dem.

The following pictures show the magazines, and there is a some pictures of projects I find interesting too.

For en sjokolade-elsker som meg er dette en fristelse. Men jeg vet ikke om det er mulig å skaffe stoffene lenger.

This is something for me - the chocoholic, but i don`t know if the fabrics are still available.
Jeg er glad i roser og rosestoffer så dette er en veske jeg har lyst til å lage. Har ikke funnet de riktige stoffene i lageret mitt, så jeg tror jeg har en god unnskyldning for en stoff-handletur. Tiriltunge har laget to flotte vesker med dette mønsteret, men valgt helt andre stoffer. Jeg må innrømme at jeg så ikke at det var dette mønsteret før hun fortalte meg det (en smule flaut...).

I like roses, so this is a bag I would love to make. Don`t think I`ve got the right fabrics for it, which is a great reason for some fabric shopping soon... Tiriltunge have made two bags from this pattern, but with a totally different choice of fabric. They are lovely! Have to confess I didn`t recognise the pattern before she told me.


Et av bladene har jeg greid å kjøpe to av (flaut, men slik kan det gå når man har quilteblader flere steder i huset.... og heller ikke husker at man har kjøpt bladet før, lol). Planen er at det skal bli del av en giveaway litt senere. Jeg har vunnet så mye at det er på tide å gi noe tilbake, men jeg vil lage noe som kan gis bort sammen med bladet. Dessuten nærmer jeg meg både et år i blog-land og 100 innlegg, så jeg vil vente litt. Kanskje blir det en stor giveaway, eller kanskje flere.

I`ve got two copies of one of these magazines (embarrassing, but that is what happens when you don`t remember which magazines you`ve got, lol). I`ve planned to let it be part of a giveway. I`ve won a lot lately and wants to give something too. But I have to make something to go together with the magazine. In about six weeks I will celebrate my first blogoversary, and by that time I may have reach 100 posts too. Might be one big giveaway or may be some more, you`ll have to wait and see.


1 comment:

Steinkjerringa said...

Godt at det ikke bare er jeg som fortsatt kjøper "Donald". Nå har jeg sortert alle bladene i pappkassetter, så nå er de lettere å finne. Jeg leser dem fra perm til perm og har ikke råd til å kaste noen. Det sjokolademønsteret skulle jeg gjerne ha hatt. Jeg har visst ett eller to av stoffene. Ha en fin søndag på Hedmarken. Her i nord skinner endelig sola.