Wednesday, November 30, 2011

Tur til Island / Weekend in Iceland

Helgen 4. - 6. november var jeg på Island sammen med alle kollegene ved Sykehusapoteket. Vi hadde vikarer som tok seg av driften apoteket fredag slik at vi kunne reise tidlig. Dette er bare et kort referat fra en flott tur.

In the beginning of november I had a trip to Iceland together with all my coworkers. Saturday we had a guided tour visiting Thingvellir, Geysir, Gullfoss. Back in Reykjavik some went shopping and some of us visited Harpa, Reykjaviks consert and conference center and Hallgrimskirka. Sunday we visited The blue Lagoon.

Fredagen gikk med til reise og litt avslapning etter ankomst på hotellet før vi spiste en nydelig middag på et av Reykjaviks hoteller.
Lørdag hadde vi en rundtur med buss og en norsk guide. Vi så flott og spesiell natur. Nedenfor ser dere bilder av majestetiske Gullfoss og en av de varme kilden ved Geysir, samt Hallgrims Kirka i Reykjavik. Vi hadde også en kort stopp ved Thingvellir, mens Hveragerdi kjørte vi bare forbi slik at de som ønsket å shoppe litt skulle rekke butikkene i Reykjavik før de stengte.

Gullfoss


Geysir


Hallgrimskirka med statuen av Leiv Eriksson

Før vi skulle fly hjem på søndag måtte vi jo ha en stopp ved den Blå lagune også.

Til alle som ikke har vært på Island vil jeg bare si at det er noe dere Om været sier islendingene selv at hvis man ikke liker det så er det bare å vente et kvarter. Og det kan jeg støtte. I løpet av stoppen ved Gullfoss hadde vi sol, regn og snøvær.


2 comments:

PJs Lapperier. said...

Håller med Island är absolut värt ett besök. Då jag var där så tog jag en sväng in på quiltbutiken VIRKA.

Tatkis said...

What a beautiful and at the same moment severe place!
Thank you for sharing those photos!

Hugs,
Tatyana